english-flag           facebook

Developed in conjunction with Joomla extensions.

 Dorwest Herbs luontaistuotteet eivät ole dopingia, eikä SKL:n doping sääntö vaikuta näiden tuotteiden käyttöön.

Murray ja Dorothy Ellis perustivat Dorwest Herbs perheyrityksen vuonna 1948 ja heidän kiinnostuksensa yrtteihin ja niiden mahdollisiin parantaviin vaikutuksiin aloittivat toiminnan, joka on ollut uranuurtajana luontaistuotteiden valmistajana nyt jo yli 50 vuotta. Dorwest Herbsiä pidetään nykyään johtavana vaikutusvaltaisena asiantuntijana kaikissa luontaistuotteita koskevassa lemmikkieläinten hoidossa.

Vaikka vuosien kuluessa yritys on kehittynyt huimasti, jatkaa se yhä perheyrityksenä. Ellisin tytär Mary ja hänen miehensä Tony Boughton vetävät yritystä uudelle vuosituhannelle. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa he tuottavat erinomaisia luontaistuotteita ihmisille sekä eläimille. Heidän poikansa, Rory, on myös liittynyt yrityksen palvelukseen jatkamaan perheyrityksen toimintaa.

Laatukontrolli

Yli puolivuosisataa on pitkä aika, mutta tämä on osoittautunut erittäin tärkeäksi.

Dorwest Herbsin maine vakavana valmistajana on levinnyt ympäri maailmaa ja heidän tuotteitaan on saatavilla lähes joka maasta. Tämä puolivuosisatainen historia on myös todistanut epäilijöille Dorwest Herbsin tuotanto standardien olevan mitä korkeimpia. Englannin valtion lääketuotteiden lisenssi viranomaiset ovat tämän myös vahvistaneet myöntämällä heille erilliset Tuotelisenssit joita valvotaan erittäin tarkasti 1968 voimaantulleella lääkelailla. Tämän lääkelain keskeisiä kohtia ovat erittäin tiukat puhtaus ja turvallisuus kriteerit sekä eläinlääkäreiden todistukset tuotteiden tehoista ongelmiin joihin tuotteita suositellaan. Tämän huomaat kuluttajana. Tuotannon tiukat laatukontrollit raaka-aineiden laatutarkistuksineen, varmistavat etteivät myöskään raaka-aineet sisällä ympäristömyrkkyjä tai muita vahingollia aineita. Mikrobiologinen laatuseuranta takaa tuotteiden tehon sekä vaadittavat säilytysajat.

Eläinkokeet

Vuosien kuluessa tuotteet ovat todistaneet toimivuutensa lemmikkiemme hoidossa ja Dorwest Herbs on ylpeä tästä historiallisesta taustasta, heidän tuotteitaan ei ole koskaan testattu eläinkokeilla. Joten minkään tuotteen tai raaka-aineen toimivuutta ei ole eikä tulla erillisillä eläinkokeilla testaamaan.

Dorwest Herbs luontaistuotteet

Valkosipuli- ja kreikanhernetabletit (Garlic ja fenugreek tablets)

Valkosipulin ja kreikanherneen yhdistelmä, lisää vastustuskykyä erilaisissa tulehduksissa, piristää ruokahalua sekä kohentaa ruuansulatusta. Siistii elimistön ja häivyttää myrkkyaineet. Käytetään estämään sekä lieventämään tulehdustauteja (mm.furunkoloosi), hyvä ärsytys- ja allergiaihottumien hoidossa, yskän kiusatessa ja reuman ja kulumien aiheuttamissa kivuissa.

valkosipuli herne

Valkosipulitabletit (Garlic Tablets)

Vanha luonnonapu yskään, alhaiseen vastustuskykyyn tai yleiskuntoon.

Sekavihannestabletit (Mixed Vegetable Tablets)

Persiljan, vesikrassin, piparjuuren, varsisellerin ja sellerinsiementen sekoitus. Sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, erikoisesti rautaa ja kalkkia. Nämä tabletit siistivät kehon kuona-aineista ja palauttavat happotasapainon. Erinomaisia rakko- ja munuaisvaivoissa. Käytetään valkosipuli- ja kreikanherne tablettien kanssa vaimentamaan nivelsärkyä ja reumatismia ja monia ihosairauksia.

sekavihannes

Doggy De-Tox

Yrttivalmiste, joka poistaa elimistön kuona-aineita ja siten neutralisoi koirasta mahdollisesti lähteviä epämiellyttäviä hajuja. Erinomainen erityisesti lääkekuurien jälkeen. Voidaan käyttää myös jatkuvasti.

doggy detox

Merilevä- ja mallastabletit (Kelp Seeweed Tablets)

Merilevä- ja mallastabletit ovat erinomainen mineraalilähde, erikoisen tehokkaita raudan, kalkin ja jodin puute oireisiin. Kohentaa turkin kasvua ja väriä. Suositellaan nimenomaan toipilaille ja imettäville naaraille. Apuna myös lihavuuteen sekä nivelkipuihin.

mallas merilevatableitit

Merileväjauhe

Merilevä sisältää runsaasti mineraaleja. Jauhe on kätevä ripotella ruuan päälle.

merileva jauhe

Vadelmanlehtitabletit (Rasberry Tablets)

Vuosisatoja vanha apukeino helpompaan synnytykseen. Suositellaan käytettäväksi, jos naaraalla on ollut vaikeuksia raskauden tai synnytyksen aikana. Käytetään myös valeraskautta vastaan sekä hormoni toiminnan tasapainottamiseen.

vadelmanlehti

Vuohenjuuri- ja valeriaanatabletit (Scullcap and Valerian Tablets)

Perinteinen apu hermostuneille ja helposti kiihtyville eläimille. Käytetään rauhoittamaan eläimiä oudoissa tilanteissa, etenkin, kun halutaan välttää unisuutta (koiranäyttelyt). Hyödyllinen matkapahoinvoinnin ja kaatumataudin kohdalla. Erinomainen hyper-aktiivisten rauhoittamiseen. Todellinen apu ilotulitusaikana.

vuohenjuuri valeriaana

Damiana ja kola tabletit (Damiana and Cola)

Perinteinen luonnontuote masennukseen, energisyyden ja vitaalisuuden puutteeseen. Lisäenergiaa.

damiana cola

 

Helokkiöljykapselit ja neste (Evening Primrose Capsules and Liquid)

Sisältävät E-vitamiineja. Hyödyllinen ihon ja turkin vaivoihin. Yllyttää turkin kasvua ja syventää laatua.

helokkioljy kapselit helokkioljy-neste

Selja- ja nokkosuute (Eldenberry and Nettle Extract)

Voimistaa väriä ja laatua. Erinomainen ihon pigmentti ongelmiin. Sisältää runsaasti rautaa ja jodia.

selja nokkosuute

Keepers jauhe (Keepers Mix)

Ruokinnallinen tukihoito ruuansulatuksen avuksi. Tasapainoinen sekoitus yrteistä ja kasveista, jotka ovat kaikkien aineenvaihdunnanosien pohjana. Sisältää mineraaleja turkin kasvuun ja pigmenttiin, sellerin siementä lihasten toimintaan, A, C, E, ja K-vitamiineja, yrttejä vatsantoimintaan, koliikin ja kramppien poistoon.

keepers mix

Puunkuoripulveri (Tree Bark Powder)

Lisäravinne ripuliin, haiman vajaatoimintaan, heikkoon ruuansulatukseen, imetyksen tehon lisäämiseen, toipilaille sairauden jälkeen. Vaikuttaa katalysaattorina ruuansulatuksen toiminnassa.

puunkuorijauhe

Helpot kasvikset (Easy-Green)

Pinaattia, persiljaa ja vesikrassia. Lisäravinne, joka apu mm yliaktiivisten ja stressaavien koirien iho-ongelmiin sekä takaamaan kotiruokinnan seurauksena usein puuttuvat hivenaineet. Vahvistaa turkkia. Sisältää luonnollisessa muodossa paljon rautaa, C-vitamiinia, lehtivihreää, kalkkia ja magnesiumia. 

easy green dog