english-flag           facebook

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Koiran ruoka-aine allergia

Teollisuuden markkinointi ja mainoskoneisto on niin valtava ja tehokas, ettei kuluttaja usein näe totuutta taustalla eli mitä ravinnossa todellisuudessa on.

Vehnä, soija sekä kemialliset säilöntä-aineet ovat todistetutusti suurimpia yksittäisiä syitä koirien allergia reaktioihin. Tämä aiheuttaa valtavasti turhaa kipua ja kärsimystä lemmikeissämme. Ruuat sisältävät aineita, jotka aiheuttavat mm näitä allergisia reaktioita.

Yleisimmin kuitenkin kyseessä on ravintoaineiden puutos tai epätasapaino, jonka vuoksi lemmikki ei pysty ylläpitämään kehoaa vaan oireilee kutisemalla, korva- ja hiivatulehduksilla jne. Kyse ei vältämättä ole allergiasta, vaan reaktiosta kehon pahoinvoinnissa ravintoaineiden puutoksen vuoksi.

Haluamme provosoida tilannetta pelastaaksemme lemmikkejämme täysin turhalta kärsimykseltä. Kuluttajien tietämättömyyttä käytetään surutta hyväksi ja lemmikit kärsivät.

Usein vaikuttaa siltä, ettei teollisuuden väitöksillä ole mitään rajaa. Lähes perättömän ja harhaanjohtavan, välillä jopa valheellisen tiedon levittäminen tuntuu olevan päivän normi. Ehkä tämä on sitä globalisaatiota, mutta hurjalta tuntuu kun lemmikit ovat kuitenkin ne jotka maksun kärsimyksillään maksavat.

Lataa artikkeli: http://www.shetland.fi/Artikkelit/Koiran%20ruoka-aineallergia.pdf