Luontaistuotteet

Homeopaattiset tuotteet

Mihin Dorwest Herbs tuotteita voi käyttää?

 

Dorwest Herbs luontaistuotteet ja homeopaattiset tuotteet

 

  Tuotteiden käyttökohteita erilaisiin tilanteisiin:

  Alueellinen merkkailu Tämä on ongelma varsinkin kissojen omistajille, erityisesti uroskissat harrastavat tätä, joskin se koskee myös narttuja. Vuohenjuuri ja valeriaana tabletti päivässä yleensä rajoittaa tai lopettaa tämän merkkailun. Usein annoksen määrä voidaan pudottaa joka toiseksi päiväksi ylläpitoon noin kahden viikon kuluttua, mutta jos antaminen lopetetaan kokonaan, ongelma yleensä uusiutuu.


  Anaalirauhaset Anaalirauhaset sijaitsevat peräaukon molemmin puolin ja ne tulehtuvat tai tukkeutuvat helpolla. Ensi oireet tästä on takapuolen laahaaminen maata vasten tai takapuolen nuoleminen. On tärkeää saada ravintoa jossa on oikea kuitukoostumus joka automaattisesti auttaa koiraa säännöllisesti tyhjentämään rauhaset. Valkosipuli ja kreikanherne tabletit siistivät elimistön ja häivyttävät myrkkyaineet ja yhdessä kuitupitoisen ravinnon kanssa auttavat. Jos oireet kuitenkin jatkuvat, ota yhteyttä eläinlääkäriin.
  Epilepsia Kaikki epilepsia tapaukset on syytä tarkistaa eläinlääkärin kanssa. Vuohenjuuri ja valeriaana kapselit saattavat riittää yksinään, mutta useimmiten niitä käytetään yhdessä lääkkeiden kanssa. Yhdistämällä lääke- ja luontaistuote hoito, voidaan lääkkeiden määrää rajoittaa ja tätä kautta lääkkeiden haittavaikutukset minimoida. Jokainen potilas on yksittäistapaus ja on syytä keskutella hoidosta eläinlääkärin kanssa.
  Haavat ja naarmut Homeopaattinen Arnica 15C ensiapuna jos eläin on shokissa tai Urtica 30C naarmuihin ja pienempiin haavoihin. Jos vähänkin suuremmasta kysymys, vie eläin viipymättä eläinlääkärille.
  Haiman vajaatoiminta Toisilla roduilla tämä on yleisempää ja tämä sairaus on syytä tarkistuttaa eläinlääkärillä. Yleensä ruokavaliona tulisi olla erittäin korkean sulavuuden omaava ruoka yhdessä Puunkuori pulverin kanssa. Puunkuori pulveri rauhoittaa sulatusjärjestelmää ja sitä voidaan antaa sivuvaikutuksitta aina. Yleensä koiran koko elämän ajan. Pulveri ripotellaan ruuan päälle. Sekavihannes tabletit ovat myös hyödyllisiä niiden happamuuden vähentämisominaisuuksien vuoksi.
  Hermostuneisuus On olemassa monia syitä miksi kissa tai koira voi olla hermostunut. Ukkonen, ilotulitukset, tuntemattomat ihmiset, jännitys jne. Ikävä kyllä tämä hermostuneisuus tarttuu helposti myös omistajaan. Vuohenjuuri ja valeriaana rauhoittavat eläintä ja täten myös lisäävät pelokkaiden itseluottamusta.
  Koska jokainen kissa ja koira on yksilö, annostus tulee laatia yksilön reaktion mukaan. Vuohenjuuri ja valeriaana tableteilla ei ole todettu mitään sivuvaikutuksia, joten ne sopivat myös jatkuvaan päivittäiseen käyttöön.
  Hyönteisten puremat Purema alue on syytä välittömästi puhdistaa. Tämän jälkeen Urtica Urens 30C, mutta jos mitä tahansa epäilyttävää, yhteys eläinlääkäriin.
  Iho-ongelmat On olemassa valtava määrä syitä iho-ongelmiin, joskin niistä suurin osa on helppo hoitaa. Ensin on tarkistettava ettei parasiitteja (kirppuja, täiät tms.) koirassa tai kissassa ole. Yleisimmät ongelmat esiityvät kutinana, ihon punoituksena tai ruoka-aine herkkyytenä. Ensimmäisenä on syytä vaihtaa ruokavalio korkealaatuisemmaksi, jos laatu on ollut heikompaa tai hakea heti ns. hypo-allergista ruokaa, jota on vapaasti saatavilla hyvissä lemmikkieläinliikkeissä. Tämän jälkeen kuuri Valkosipuli ja kreikanherne tabletteja ja Sekavihannes tabletteja vähintää kuukauden ajaksi. Mahdollisesti myös ihon hoitoon tarkoitettu lisäravinne. Joskus leikatuilla uroksilla, joiden hormooni tasapaino on järkkynyt, Helokkiöljy+E-vitamiini olisi syytä liittää hoitoon.
  Kehä arkuus ja ujous Useat koirat aristavat kehässä liikkumista. Useimmissa tapauksissa tämä johtuu aikaisemmasta pelottavasta kokemuksesta tai käsittelystä. Nuoret ensikertalaiset ovat aivan ällistyksissään ihmis- ja eläinpaljoudesta eikä niistä saa parasta esiintymistä kehässä esille, jolloin voittokin jää haaveeksi. Usein pelkästään tuomaria aristava koira, muuten huippuyksilö, ei pärjää. Useissa tapauksissa Vuohenjuuri ja valeriaana tabletit auttavat. Pahasta kokemuksesta kärsivälle koiralle tarvitaan pitempi aikainen kuuri, mutta yleensä annos näyttelyä edeltävänä iltana ja samana aamuna sekä n.2 tuntia ennen kehään menoa riittää. Jos eläimellä on taipumusta aristaa matkustamista, annos ennen kotiin lähtöä auttaa. Annoskoostumus on yksilökohtainen ja tämä yksilön oikea annostaso kannattaa kokeilla jo kotioloissa ennen näyttelyjä. Toisille riittää yksi tabletti, toiset saattavat tarvita kolme tablettia annoksessa.
  Korva-ongelmat Määrätyt rodut ovat erittäin herkkiä eri korvatulehduksille, varsinkin ne rodut joilla on suuret, roikkuvat korvat, jotka rajoittavat ilmankiertoa. Valkosipuli ja kreikanherne nostavat vastustuskykyä ja täten tukevat koiran tai kissan omaa vastustuskykyä, auttaen pienten tulehdusten kontrolloimisessa. Homeopaattinen Hepar Sulph 30C auttaa pahemmissa tapauksissa.
  Kuiva, hilseilevä turkki Kuiva tai hilseilevä turkki on yleensä ensimmäinen oire päivittäisen ruuan riittämättömästä ravintopitoisuudesta suhteessa koiran kulutukseen. Suositeltavana on vaihtaa ravinto parempaan ja monipuolisempaan.
  Yleisimpiin ongelmiin Keeper's Mix yrttisekoitus, joka sisältää paljon luonnon hivenaineita ja nämä yleensä paikkaavat puutteet. Jos ongelmana myös pigmentti, Nokkosuute kohentaa pigmenttiä sekä lisää turkin kiiltoa.
  Liikalihavuus, ylipaino Väärä ruoka ja vähäinen liikunta ovat yleensä pääsyitä ongelmaan. On tärkeää jättää myös makupalat pois. Siirtyminen vähäkaloriseen ruokaan sekä ravinnon yhteydessä Merilevä tabletit, jotka takaavat riittävät luononhivenaineiden määrät kokonaisravinnossa.
  Matkustaminen, muutto tms. Ylesimmin matkustaminen, muutto tai muu vastaava tavallisuudesta poikkeava tapahtuma, hermostuttaa varsinkin nuoria koiria. Säännöllisten lyhyiden matkojen harjoittelu yleensä auttaa, varsinkin jos niihin liitetään jokin miellyttävä tapahtuma. Koira ei saisi syödä ennen matkaa. Vuohenjuuri ja valeriaana tabletit kahtena annoksena, ensin n. 12 tuntia ja n 6 tuntia ennen matkaa. Tämä rauhoittaa koiraa. Vastaavasti muutettaessa. Annostusta voi jatkaa useiden päivien ajan, vähentäen annostusta puoleen ajan myötä.
  Munuais- ja virtsaongelmat On olemassa monia syitä munuais- ja virtsa ongelmiin ja yleensä kannattaa eläinlääkäriltä tarkistaa mahdolliset syyt. Sekavihannes tabletit puhdistavat kehoa ja vähentävät happamuutta. Tämä auttaa ja helpottaa myös virtsaamista. Tabletteja tulisi antaa aamulla ja illalla. Annosmäärä riippuu koiran painosta.
  Nivelsärky ja ongelmat Nivelsärkyjä esiintyy lähinnä vanhemmilla koirilla. Näkyvä merkki nivelsärystä on hidas ja vaivalloinen seisomaan nouseminen, varsinkin liikunnan jälkeen. Sekavihannes tabletit vähentävät nivelien pH-arvoja jolloin myös kivun tunne vähenee.


  Näyttely ongelmat Näyttely aiheuttaa koiralle monenlaisia stressitilanteita. Monet koirat tulevat pelokkaiksi näyttelyissä, monet koirat, hälinä jne. aristavat kehässä liikkumista eivätkä koirat pysty esittämään parhaita puoliaan tuomarille. Vuohenjuuri ja valeriaana tabletit rauhoittavat koiraa. Pahemmissa tapauksissa näitä joudutaan antamaan kuuriluontoisena parikin viikkoa ennen näyttelyä, mutta yleisimmin näyttelyä edeltävänä iltana ja näyttely aamuna annettu annos riittää rauhoittamaan koiran ja poistamaan kehä arkuuden.  Pahan hajuinen hengitys Pahanhajuinen hengitys johtuu yleensä ruokavaliosta. Se voi myös johtua ruuansulatus ongelmista ja Valkosipuli ja kreikanherne tabletit puhdistavat sulatusjärjestelmää ja täten auttavat suolistoa puhdistamaan pahanhajun aiheuttajat.  Pigmentti Yleensä pigmentti ongelma näkyy vaaleana, punertavana kirsuna. Yleisimmin tätä esiintyy talviaikana. Selja- ja nokkosuute sisältää runsaasti rautaa ja jodia, jotka vahvistavat pigmenttiä.  Rauhattomuus On olemassa lukematon määrä syitä joitka aiheuttavat rauhattomuutta - ukonilma, ilotulitukset, muuttto, näyttelyssä käynti jne voivat kaikki aiheuttaa rauhattomuutta.
  Vuohenjuuri ja valeriaana tabletit ovat perinteinen apu hermostuneille ja helposti kiihtyville eläimille. Käytetään rauhoittamaan eläimiä oudoissa tilanteissa, etenkin, kun halutaan välttää unisuutta (koiranäyttelyt).  Reumatismi Vaikkei reumatismia voida parantaa, voidaan sen vaikutuksia vaimentaa. Sekavihannes tabletteja käytetään Valkosipuli- ja kreikanherne tablettien kanssa vaimentamaan reumatismista aiheutuvaa nivelsärkyä.  Ripuli Ripuli on kehon luonnollinen reaktio suoliston ongelmien puhdistamiseen. Yleensä 24 tunnin paasto riittää. Puunkuori pulveri rauhoittaa ruuansulatus järjestelmää, joten sitä kannattaa antaa jo ripulin ensi oireisiin. Merc Viv 15C on erittäin tehokas pysäyttämään ripulin.


  Ruokahalun puute Ruokahalun puutteeseen voi olla monia syitä. Juoksuaika, raskaus, mahdollinen sairaus ovat yleisimpiä syitä ja jos koira oireilee on syytä tarkistuttaa asia eläinlääkäriltä. Ruokahalun puute voi myös johtua dieetistä jossa ei ehkä ole kaikkia vitamiinejä ja hivenaineita. Keeper's Mix sisältää sekoituksen luonnonyrttejä jotka vaikuttavat monella eri tavalla. Ne puhdistavat kehoa kuona-aineista ja samalla antavat hivenaineita jotka omalta osaltaan vaikuttavat ruuansulatuksen toimintaan.
  Keeper's Mix on myös erittäin tehokas poistamaan epämiellyttävän ulosteiden syönnin.


  Seksuaalinen käyttäytyminen Vähentäminen - Lähinnä uroksilla yli-seksuaalinen käytös aiheuttaa epämiellyttäviä tilanteita. Gelsemium 30C Vähentää seksuaalista aktiviteettia.
  Lisääminen - Seksuaali vietin lisämiseen Damiana ja kola tabletit muutama tunti ennen astutusta lisäävät intoa ja energiaa.


  Valeraskaus Valeraskaus on hormoni toiminnan ongelma, jossa hormoonit kertovat keholle tulevasta raskaudesta, vaikka näin ei olisi. Vadelmanlehti tabletit ovat vuosisatoja vanha apukeino valeraskautta vastaan sekä helpompaan synnytykseen. Suositellaan käytettäväksi myös, jos naaraalla on ollut vaikeuksia raskauden tai synnytyksen aikana.
  Homeopaattinen Pulsatilla 15C rauhoittaa oireita ja jos koira tuottaa maitoa, Urtica Urens 3C vähentää maidon tuotantoa.


  Yleiskunto Kaikilla koirilla ja kissoilla tulisi luonnostaan olla hyvä yleiskunto ja terveys. Kuitenkin elinolosuhteiden muutoksissa puutostiloja syntyy helpostikin. Keeper's Mix jauho on hyvä ravinnelisä edistäen turkin kuntoa, ruuansulatusta ja täten yleiskuntoa ja terveyttä.


  Yllättävä trauma tai shokki Ensiapuna yllätäävään traumaan tai shokkitilaan on homeopaattinen Arnica 15 C. Tämä homeopaattinen aine auttaa verenvuodon pysäyttämisessä, edistää parantumista ja vähentää turvotusta ja on siten erittäin tarpeellinen eri onnettomuus tilanteissa.
  Yskä On olemassa eri tyyppisiä yskiä. On olemassa jatkuvaa yskä ja se saattaa indikoida tulehdusta, varsinkin jos samalla tuntuu korkeaa kuumetta, tällöin on syytä ottaa yhteyttä eläinlääkäriin. On myös olemassa yskiä joihin traditioonalinen lääkehoito ei aina auta.
  Valkosipuli ja kreikanherne tablettien on todettu auttavan monessa vastustuskykyyn liittyvässä ongelmassa. Kennelyskä on yksi ongelmista joihin lääkehoito ei ole tepsinyt, mutta nämä tabletit ovat. Näiden vastustuskykyä nostavia vaikutuksia voidaan käytää moniin eri ongelmiin, silmä- ja korvatulehduksista alkaen. Ne ovat myös olleet erinomaisia eri tassu vaivojen kanssa, mm. furunkuloosiin. Ilmeisimmin vastustuskyvyn nosto vähentää myös tassujen ja varpaiden ärsyyntymistä.

Yhteenvetona Luontaistuotteet ja homeopaattiset tuotteet eivät ole lääkkeitä. Näiden tuotteiden vaikutus perustuu homeopatiaan eli hoitamaan samankaltainen samankaltaisella. Lääkeaineiden vaikutus prosessi on täysin päinvastoin. Molemmilla on omat hyötynsä. Jos on aihetta olettaa koiran tai kissan kärsivän lääketieteen viittaamasta taudista tai sairaudesta, on välittömästi otettava yhteyttä eläinlääkäriin.
Luontaistuotteiden etuna on niiden sivuvaikutuksista vapaa, turvallinen, vaihtoehtoisena tai lääkeaineita tukevana hoitona.

 

 

 

 

Doggy De-Tox poistaa elimistön kuona-aineista johtuvia hajuja.

Easy Green valmiste, sopii lisäravinteeksi esim. kotiruokaa syöville koirille.

 

 

 

 
Copyright 2006 | Shetland Oy | Yrityspiha 4 | 00390 Helsinki | puh. + 358 9 5486325 | fax. +358 9 5471280 | e-mail: info(at)shetland.fi |